Word coöperant en doe mee met de burgerbeweging voor hernieuwbare energie! - webinar

dinsdag 14 december 2021

Terug naar overzicht
cornerDubbel

Ondertussen telt Ecopower meer dan 60.000 coöperanten: burgers die bewust kiezen om te investeren in hernieuwbare energie en die, als ze willen, genieten van groene stroom. Maar wat betekent dat nog, Ecopower-coöperant zijn? Dat leggen we u met veel enthousiasme uit tijdens een online sessie op 14 december. Iedereen is van harte welkom. Kriebelt het om lid te worden maar zit u nog met vragen? We beantwoorden ze graag. Bent u al coöperant en wilt u graag familieleden, buren of collega's overtuigen om lid te worden van Ecopower? Nodig ze dan zeker uit voor deze sessie. Ook wie al coöperant is maar eigenlijk niet goed weet hoe het Ecopower-model precies werkt, is uiteraard welkom!


We organiseren deze sessie via Teams. U hebt geen account nodig. Een dag op voorhand vindt u de link om deel te nemen op deze pagina. Zorg dat de link opent in de webbrowsers Chrome of Edge. Opgepast: webbrowsers Safari, Explorer of Firefox zijn niet compatibel.

Krijgt u graag een herinneringse-mail met de deelnamelink en achteraf de presentatie van de sessie? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Wanneer

14 december 2021
19.30 - 21.00 uur

Locatie

Bij u thuis.

Inschrijven

Deel dit event