Dag van de Coöperatie 2019

Terug naar overzicht
cornerDubbel

Dag van de Coöperatie 2019

Coopkracht nodigt u van harte uit op donderdag 26 september 2019 in Leuven voor de ‘Dag van de Coöperatie 2019’. Voor de kenners: #Coopdag2019

Met een gevarieerd namiddagprogramma richt de ‘Dag van de Coöperatie 2019’ zich tot een breed publiek. Wilt u zelf coöperatief ondernemer worden en meewerken aan een eerlijke en duurzame wereld? Wilt u als lokaal bestuur meer te weten komen over de mogelijkheden en meerwaarde van het coöperatieve model? Of had u altijd al een gezonde interesse voor coöperatief ondernemen en wilt u meer te weten komen? Dan biedt de ‘Dag van de Coöperatie’ u de unieke gelegenheid om te proeven van het enthousiasme en de ervaringen van Vlaamse coöperaties uit uiteenlopende sectoren.

Elektrisch autodelen, opwekken van duurzame energie, samen aankopen, co-housing, culturele activiteiten of samen met anderen antwoorden vinden op noden in de zorg: coöperaties hebben het allemaal in hun mars. Ze staan ten dienste van mens en maatschappij en onderscheiden zich van klassieke bedrijven door de ICA-principes, waaronder democratische controle door de aandeelhouders, autonomie en doel- in plaats van winstmaximalisatie.

Bent u al actief als coöperatie? Dan is de ‘Dag van de Coöperatie’ de kans om te netwerken met collega’s en de coöperatieve krachten te bundelen.

Als top of the bill is Bruno Roelants, Directeur-Generaal International Co-operative Alliance, onze keynote.

Ontdek het volledige programma op www.cooperatiefvlaanderen.be en schrijf snel in voor de sessies van uw keuze.


Praktisch

Locatie: Cera Leuven, muntstraat 1, 3000 Leuven

Start: 14.30 uur (om 14.00 is er een introductiesessie voor nieuwkomers)

Meer informatie: info@coopkracht.org

Prijs: Coopkracht-leden: 25 euro. Niet-leden: 50 euro.


Coopkracht organiseert het hele jaar door informatiesessies en netwerkmomenten. Hou de online Coopkracht-kalender in de gaten.

Deel dit event