Dag van de Coöperatie 2017


Info

Het thema van deze Dag van de Coöperatie 2017 is "Coöperaties – zuurstof voor een betere economie en samenleving". Inschrijven verplicht, Ecopower-coöperanten krijgen vroegboekkorting tot 15 september.

Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
22 november 2017

U vindt dit evenement ook terug op de website van Coopkracht.

Coopkracht, Cera en Febecoop nodigen u uit op woensdag 22 november 2017 in Antwerpen voor de Dag van de Coöperatie 2017, hét netwerk- en kennisevent voor coöperatief Vlaanderen.

Het thema van deze dag is "Coöperaties – zuurstof voor een betere economie en samenleving".

Laat u een hele dag inspireren door toonaangevende sprekers over actuele thema's en boeiende voorbeelden uit de praktijk. Grijp de kans om te netwerken met uw collega's of toets uw nieuwe ondernemingsideeën af bij experts. Of u nu al actief bent rond coöperatief ondernemen of een nieuwkomer, u mag deze dag zeker niet missen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Broedt u al lang op een vraag die u en misschien ook anderen boeit? Geef dan uw suggestie voor een workshopthema tegen 8 mei door aan Coopkracht. Ze bekijken graag of ze die kunnen opnemen in het programma. Meer informatie over het programma volgt.

Plaats: Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen.
Datum: Woensdag 22 november 2017 van 14u tot 21u (onthaal vanaf 13u).
Prijs: Vennoten en medewerkers van Coopkracht-leden die inschrijven vóór 15 september betalen slechts 25 euro. Dat geldt dus ook voor Ecopower-coöperanten! Wacht dus niet te lang met inschrijven want daarna betaalt u de volle prijs. Niet-leden en leden die na 15 september inschrijven, betalen 75 euro. Lees hier meer over het Coopkracht-lidmaatschap.

Inschrijven: Schrijf u in via info@coopkracht.org.

Meer informatie: ines.rothmann (at) coopkracht.org of 03 294 16 70.

Terug naar overzicht