Kwaliteit


Houtbriketten vindt u in alle mogelijke vormen en kleuren. Bij Ecopower zetten we resoluut in op duurzaamheid en kwaliteit. Dat biedt de beste garantie op een probleemloze verbranding en een hoog rendement, met respect voor het milieu.


Grondstof

De grondstof voor onze briketten is hout met weinig schors en een laag vochtgehalte. Zo verzekeren we een zuivere verbranding. En wanneer het vuur uitgebrand is, liggen er weinig assen in uw aslade.


Vorm

De briketten hebben steeds dezelfde vorm. Dat laat toe ze stabiel te stapelen in uw garage of tuinhuis. Ook in uw kachel moet u niet puzzelen met verschillende afmetingen.


Een blok vol energie

Een briket bevat meer energie dan een blok brandhout van dezelfde grootte. Dat voelt u meteen al aan het gewicht als u een briket vastneemt. Als u uw kachel normaal vult met een paar stukken brandhout, zal meestal één briket volstaan voor dezelfde warmte.

Let op! Briketten zetten uit bij het opbranden. Stapel dus niet te veel briketten tegelijk in uw kachel. Een vuistregel: een briket levert 10 kWh warmte. Als u een houtkachel hebt met een vermogen van 10 kW, kunt u dus één briket per uur stoken.

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be