Nieuws

Ecotraject breidt uit naar 16 gemeenten in Vlaams-Brabant
Gepost op 10 mei 2017 | Energiebesparing , Ecopower , Nieuws

Renovatieplannen? Investeren in een energiezuinige woning? Het Ecotraject is een begeleidingstraject op maat voor wie gaat renoveren of verbouwen. Het traject is nu ook toegankelijk voor alle inwoners van 16 gemeenten in Vlaams-Brabant. Na een grondige analyse helpt Ecopower u offertes opstellen, prioriteiten bepalen en keuzes maken. Zo behaalt uw investering het hoogste financiële en ecologische rendement.

Lees meer »

Coalitie roept op om sneller en meer te investeren in zonne-energie
Gepost op 03 mei 2017 | Zon , Ecopower , Opinie , Nieuws

Een brede coalitie van sociale partners, milieu-, consumenten- en sectororganisaties roept - symbolisch op de internationale dag van de zon - via de campagne 'Iedereen Hernieuwbaar' alle burgers op om massaal te investeren in hernieuwbare energie. De coalitie, waar de Vlaamse federatie voor energiecoöperaties REScoop Vlaanderen deel van uitmaakt, heeft ook een actieplan klaar voor de Vlaamse regering.

Lees meer »

Algemene vergadering keurt 4% dividend goed en verkiest nieuwe raad van bestuur
Gepost op 10 apr 2017 | Nieuws , Ecopower

Ecopower organiseerde zaterdag 8 april zijn algemene vergadering in Gent. Naar goede gewoonte werden de hoogtepunten en cijfers van het afgelopen jaar toegelicht, wierpen we een blik vooruit op 2017 en konden de aanwezige coöperanten vragen stellen en hun bijdrage leveren. Verder werd er gestemd over het uit te keren dividend, de raad van bestuur en de controlerende vennoten.

Lees meer »

Ecopower-briketten: tijdelijk 30 euro korting per pallet!
Gepost op 31 mar 2017 | Nieuws , Ecopower , Briketten

Hebt u een houtkachel of open haard? Stookt u nog brandhout? Dan zijn houtbriketten van Ecopower een comfortabel en milieuvriendelijker alternatief. Van 1 april tot en met 15 mei krijgt u korting op onze duurzame Ecopower-briketten, netjes thuis geleverd voor het volgende stookseizoen!

Lees in dit artikel alles over de voordelen van briketten en de details van de kortingsactie.

Lees meer »

Actie pelletkachels: gratis begeleidingstraject en 200 euro pelletkorting
Gepost op 27 mar 2017 | Pellets , Nieuws , Ecopower

Ecopower is vooral bekend als producent en leverancier van hernieuwbare elektriciteit. Maar wist u dat meer dan de helft van het energieverbruik van een huishouden naar verwarming gaat? In de zoektocht naar duurzame oplossingen organiseren we een pelletkachelactie. Volg het gratis online begeleidingstraject en krijg tot 31 mei 2017 een fikse korting onze duurzame pellets!

Lees meer »

Laatste Powerposts | Bekijk archief »

Jaarverslag 2016

Download powerpost »

Jaarverslag over het boekjaar 2016 voor de algemene vergadering 2017.

PowerPost 48 - maart 2017

Download powerpost »

Uitnodiging algemene vergadering - Werking 2016 - Vooruitzichten 2017 - Nieuw prijssysteem - Simplify Life Award - Tijd voor een nieuwe stroom! - Groene warmte in Asse en bij de scouts - Actie pelletkachels - Korting briketten - ...

PowerPost 47 - september 2016

Download powerpost »

Nieuwe prijzen per netgebied - Energiecafés - Activatie MijnEcopower - Wedstrijd pellets en briketten - Petitie Eandis - Samenaankoop pelletkachels - Bezoek de fabriek in Ham - ...

Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be