Algemene vergadering 2022

en infosessies vooraf
cornerDubbel
cornerDubbel
cornerDubbel

1. Algemene vergadering

  De volledig digitale algemene vergadering van Ecopower vindt plaats op zaterdag 30 april 2022 van 10.00 uur tot 11.30 uur.

  Agenda

  1. Welkom & agenda
  2. Praktisch verloop, goedkeuring agenda
  3. Jaarverslag en financiën 2021
  4. Verslag controlerende coöperanten
  5. Vraag & antwoord (financieel)
  6. Stemming: goedkeuring jaarrekening
  7. Stemming: bestemming van het resultaat
  8. Stemming: kwijting van het bestuursorgaan
  9. Stemming: aanstelling commissaris-revisor
  10. Terug- en vooruitblik in drie verhalen
  11. Stemming: gecoöpteerde bestuursleden
  12. Vraag & antwoord (algemeen)

  Inschrijvingen

  We organiseren de algemene vergadering met het platform WebinarGeek. De vergadering is alleen toegankelijk voor coöperanten.

  Inschrijven is verplicht via deze link.

  U moet uw Ecopower-ID invullen bij uw inschrijving. Uw Ecopower-ID heeft zeven cijfers. Weet u uw Ecopower-ID niet? U vindt het op al uw facturen en in MijnEcopower. U kunt het ook hier opvragen met het e-mailadres dat we van u kennen.

   Na inschrijving krijgt u een e-mail met uw persoonlijke link om deel te nemen. U krijgt de dag voor de algemene vergadering nog een e-mail met een herinnering. Deze e-mails zijn afkomstig van noreply@webinargeek.com. Niet gekregen? Kijk zeker even bij uw SPAM.

   Volmachten

   Kunt u niet aanwezig zijn en geeft u graag een volmacht? Ook dat kan via het inschrijvingsformulier. U schrijft zelf in en geeft de naam van de volmachthouder door. Deze persoon moet zelf coöperant zijn én uiteraard deelnemen aan de algemene vergadering. Meer info leest u op www.ecopower.be/volmacht.

   Vragen?

   We beantwoorden tijdens de algemene vergadering ook zo veel mogelijk vragen. U kunt uw vraag op voorhand doorgeven aan av@ecopower.be of via het inschrijvingsformulier. Heel wat vragen komen jaarlijks terug. We bundelden ze samen met het antwoord op deze webpagina. In de aanloop naar de algemene vergadering worden er vragen toegevoegd en actualiseren we de antwoorden.

   2. Infosessies vooraf


   Omdat de ruimte voor info en vragen tijdens een algemene vergadering beperkt is, organiseren we ook infosessies vooraf. Daarin gaan we dieper in op de werking van Ecopower in 2021 en in de toekomst aan de hand van drie thema's: projectontwikkeling, elektriciteitslevering en maatschappelijke meerwaarde. We organiseren ook een infosessie over de jaarrekening en de algemene vergadering zelf.

   Inschrijven verplicht. U kunt inschrijven voor een of meerdere sessies via deze link.


   Inhoud en data / uren

   1. Infosessie financiën en algemene vergadering

     Hoe leest u de jaarcijfers 2021 van Ecopower? Hoe verloopt een algemene vergadering en waarover wordt er precies gestemd? Wie meer wil weten over de algemene vergadering en de jaarcijfers of vragen heeft over de financiën is van harte welkom in deze infosessie.

     • Donderdag 21 april – 19.00 tot 20.00 uur
     • Dinsdag 26 april – 9.30 tot 10.30 uur

     2. Infosessie projectontwikkeling

       Hoe staat het met de investeringsprojecten van Ecopower? Welke realisaties waren er in 2021? En wat brengt de toekomst? We lichten onze offshore-ambities toe en de focus op grotere projecten en warmtenetten, gelinkt aan onze strategische oefening STEP2030. Wie hierover meer wil weten en vragen heeft over de projectwerking van Ecopower is in deze infosessie aan het juiste adres.

       • Donderdag 21 april – 20.30 tot 21.30 uur
       • Dinsdag 26 april – 11.00 tot 12.00 uur

       3. Infosessie elektriciteitsleverancier

        Wat bruist er allemaal op de elektriciteitsmarkt? Hoe kijkt Ecopower naar een hernieuwbaar en decentraal energiesysteem waarin flexibiliteit en netevenwicht een grote rol spelen? Wie benieuwd is naar onze werking als energiegemeenschap en naar Ecopower als relevante elektriciteitsleverancier van de toekomst moet zeker in deze infosessie zijn.

        • Maandag 25 april – 19.00 tot 20.00 uur
        • Woensdag 27 april – 9.30 tot 10.30 uur

        4. Infosessie maatschappelijke meerwaarde

         Ecopower heeft als burgercoöperatie een ecologische en een maatschappelijke missie. Hoe maken we werk van de sociale aspecten van een energiecoöperatie? Hoe vullen we onze rol als energiegemeenschap coöperatief in? Hoe kunnen we bijdragen aan een inclusieve energietransitie? Wie meer wil weten over krachtlijnen uit het STEP2030-traject gelinkt aan het creëren van maatschappelijke meerwaarde mag deze infosessie zeker niet missen.

         • Maandag 25 april – 20.30 tot 21.30 uur
         • Woensdag 27 april –11.00 tot 12.00 uur

         Vragen?

         We beantwoorden tijdens de infosessies zo veel mogelijk vragen. U kunt uw vraag stellen tijdens de infosessie of op voorhand doorgeven via het inschrijvingsformulier. Heel wat vragen komen jaarlijks terug. We bundelden ze samen met het antwoord op deze webpagina. In de aanloop naar de algemene vergadering worden er vragen toegevoegd en actualiseren we de antwoorden. Ga daar - en op de pagina 'veelgestelde vragen' - zeker eens kijken als voorbereiding op de infosessie(s) van uw keuze, misschien staat het antwoord op uw vraag erbij.

         Schrijf in voor de algemene vergadering en/of voor de infosessie(s) via onderstaande links

         Inschrijven algemene vergadering Inschrijven infosessies